Holland High Tech Paviljoen op Mobile World Congress

Nederland is eind februari 2017 met een Holland High Tech paviljoen en een Holland Lounge op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona aanwezig. Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele industrie. Vertegenwoordigers uit de hele wereld komen samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het ‘Internet of Things’ te bespreken.


Nederland behoort tot de top 5 van landen in de wereld waar het gaat om digitale economieën. Het staat onder andere bekend om zijn innovatie(-inspanningen), betrouwbare en uitgebreide infrastructuur, kennis van cybersecurity en bovendien om een open en business-vriendelijke mindset. In het Holland High Tech Paviljoen volgend jaar spelen cloud, security en telecom een belangrijke rol. Daarnaast wordt er een Holland Lounge neergezet waar bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten (starters international business) kunnen netwerken en kennis kunnen uitwisselen.

 

 

Het initiatief voor het paviljoen is van ondernemer Danny Frietman en wordt ondersteund door de gemeente Den Haag, de Nederlandse ambassade in Madrid, het Netherlands Business Support Office in Barcelona en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Lees verder in het persbericht op de website van de Gemeente Den Haag

 

Big-Small Pitch Event, dinsdagavond 28 februari 2017
Het 'Big-Small Start-up event' in Barcelona is een uniek matchmaking event dat startups met investeerders en succesvolle internationale app-bedrijven in contact brengt. 20 door een professionele jury geselecteerde startups pogen met een TED-x-stijl pitch van 5 minuten het panel en publiek te overtuigen van hun oplossing. De onderwerpen zijn innovaties voor uitdagingen op het gebied van privacy & security, telecommunicatie & IT, Smart City, IoT en de cloud.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danny Frietman (tel. +31618859232, ...) of Jackie Heere (tel. +31628122555, ...).

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn