Holland High Tech op Hannover Messe 2017

Met meer dan 140 exposanten blijft Nederland een prominente aanwezigheid bij Hannover Messe, de grootste industriële vakbeurs ter wereld. Bedrijven en andere exposanten presenteren hun producten en diensten samen in het Holland High Tech House in Hall 2, het Holland Industrial Supply Pavilion in Hall 4, het Holland IT & Smart Industry House in Hall 8 en het Holland Energy and E-Mobility House In Hal 27. 

 

Als Nederlands collectief laten we hier zien dat je in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

 

Voor de 2017-editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de hightechsector zich op het Holland High Tech House in hal 2 'Research & Technology'. Ons Holland High Tech House biedt ruimte aan deelnemers om zich individueel te presenteren, met daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering.

 

Contacten op hoog niveau

Met deelname aan de Hannover Messe bent u verzekerd van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Het accent ligt daarbij op zowel Research & Technology als op het aantrekken van talent.

 

Activiteitenprogramma

Vanuit een paviljoen met een open en representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse (netwerk)activiteiten en worden regelmatig presentaties gegeven. Ook ontvangen wij bijna dagelijks (VIP-)delegaties uit Nederland en daarbuiten. 

Naast het collectieve Holland High Tech House in hal 2 zijn er nog drie andere collectieve paviljoens, waar nauw mee zal  worden samengewerkt tijdens de Hannover Messe van 2017, namelijk:

 

Bekijk hier het programma:

 

HHT house 2016

 

 

Deelnemers Holland High Tech House 2017

  • Federatie 4 TU (TU's Delft, Eindhoven, Twente en Wageningen)

  • NWO

  • HTSM Noord Nederland, 'Region of Smart Factories' (o.a Philips, Stork, Fokker en Ten Cate)

  • Sorama

  • TechForFuture, centre of expertise HTSM

  • TNO

  • Stichting Twente Branding (o.a. Solarauto)

  • Laevo

  • Berenschot Groep

 

Meer informatie over de andere collectieve Holland-paviljoens

 

Dutch Industrial Supply Pavilion (hal 4)

Naast het Holland High Tech House organiseren Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum, NEVAT, Holland Innovative en Brainport Industries voor de vierde keer het Nederlandse Toeleverpaviljoen in hal 4 (Industrial Supply). Meer informatie en aanmelden via dutchindustrialsupply.nl.

 

Holland IT & Smart Industry House (hal 8)

Op de vakbeurs Digital Factory presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de ICT-sector zich voor de eerste keer door middel van het Holland IT & Smart Industry House. Digital Factory is dé locatie op de Hannover Messe voor digitale processen in relatie tot industrie 4.0 / Smart Industry. Meer informatie en aanmelden (tot 21 dec.) via de website van FME.

 

Holland Energy and E-Mobility House (hal 27)

In hal 27 zal een collectief van bedrijven actief in duurzame energie en elektro-mobiliteit zich presenteren. Kijk voor meer informatie op de website van FME.

 


 

HM2017_plattegrond Holland Houses

 

Over de Hannover Messe

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2016 trok deze beurs 190.000 bezoekers, waarvan 50.000 buiten Duitsland. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit zowel Duitsland als andere landen. 

 

Thema 2017: Integrated Industry - Creating Value

De volgende editie van de Hannover Messe staat in het teken van de voordelen van Industrie 4.0 oftewel Smart Industry. De toptrends zijn: Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory.

 

Partnerland 2017: Polen 

Polen is in april 2017 het partnerland van de Hannover Messe. Wij proberen met een aantal deelnemende bedrijven uit Polen een gezamenlijke activiteit te organiseren.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn