Holland High Tech Event 2017

Global Challenges, Smart Solutions, International Opportunities

 

Op woensdag 12 april aanstaande vindt het jaarlijkse Holland High Tech Event plaats. De komende editie staat in het teken van het verder versterken van de internationaliseringsstrategie van de Nederlandse hightechsector. We organiseren het evenement weer in samenwerking met het Innovatie Attaché Netwerk.

 

Direct aanmelden

 

De innovatie attachés belichten in sessies aandachtspunten en kansen met betrekking tot hightech-gebieden in de landen waar zij actief zijn. Er zal speciale aandacht zijn voor de thema's Space, Medische technologie, Automotive en Fotonica.

 

Uiteraard is er weer ruim gelegenheid om de eigen internationale R&D- en innovatie-ambities te bespreken en vragen voor te leggen aan de innovatie attachés. Na afloop van het event krijgt u een special mee met actuele ontwikkelingen en kansen in de landen waar het Innovatie Attaché Netwerk actief is.

 

Wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie in het buitenland verkennen? Meld u dan aan voor het evenement op 12 april en kom in contact met innovatie attachés en met andere bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. U gaat naar huis met informatie, inspiratie en (nieuwe) contacten om uw eigen internationale ambities een flinke stap verder te brengen.

 

Programma

14.30 - 15.00 | Inloop en registratie
15:00 - 16:15 | Plenaire sessie met o.a.

  • Interview Amandus Lundqvist, boegbeeld topteam HTSM
  • Interview Marc Hendrikse (lid topteam HTSM) en Benno Hüsken (directeur AutomotiveNL) over de concrete verdiepingsslag van de internationalisering van roadmap Automotive.
  • Panelgesprek rondom de samenwerking tussen de Nederlandse hightechsector en Duitsland met Dr. Matthias Konrad (Leiter Material, Bayern Innovativ); Dennis van Dijk (Sales Manager, Nijdra Group); Eelco van der Eijk (Innovatieraad Berlijn); en Marc Hendrikse (lid topteam HTSM).

16.15 - 16.45u | Netwerkbreak
16.45 - 17.30u | Parallelsessies met de innovatie attachés, ronde 1 richt zich op de thema’s Automotive, Space, Fotonica en Medische technologie
17.45 - 18.30u | Parallelsessies met de innovatie attachés, ronde 2 richt zich op de aandachtsgebieden in de diverse landen en de beschikbare ondersteuningsmogelijkheden van RVO voor internationaal ondernemen & innoveren.
18.30 – 20.00u | Netwerken met een hapje en drankje.

  • Mogelijkheid om (verder) te spreken met de innovatie attachés
  • Verloting zes ballonvaarten in de Holland High Tech luchtballon.

 

Locatie

Congrescentrum 1931 (nabij de Brabanthallen)

Oude Engelenseweg 1

5222 AA ’s-Hertogenbosch

Bereikbaarheid

 

Deelnemen
Deelname aan dit evenement is kosteloos, mits u zich registreert via het formulier.

 

Meld u nu aan

 

Lees verder over de internationaliseringsstrategie

Lees meer over het IA-Netwerk

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn