Hightech Innovatie in de Gezondheidszorg

Op 23 februari 2017 wordt in Veldhoven een expertmeeting georganiseerd tussen de klinische vertegenwoordiging van het Máxima Medisch Centrum en hightechbedrijven en wetenschappers.

 

Het Advanced Instrumentation roadmapteam en branchevereniging High Tech NL nodigen wetenschappers en bedrijven - die reeds actief zijn in medische technologie - uit om met de clinici in gesprek te gaan. Gezamenlijk kunnen we nieuwe producten, onderzoeksprojecten en spin-offs ontplooien. 

 

Opzet

In deze interactieve bijeenkomst ontmoeten clinici van het Máxima Medisch Centrum wetenschappers en mensen van hightechbedrijven die werken aan geavanceerde instrumentatie, om gezamenlijk innovatieve samenwerkingsprojecten te ontwikkelen. Door met elkaar in gesprek te gaan zullen de meest veelbelovende ideeën verder uitgewerkt worden om zo nieuwe producten, onderzoeksprojecten en spin-offs te ontplooien.

 

Programma

17.30 - 18.00u | Ontvangst met hapje en drankje
18.00 - 20.30u | Expertmeeting met presentaties en brainstormsessies
20.30 - 21.00u | Afsluiting en borrel

 

Locatie

Maxima Medisch Centrum Atelier Incubator (HIC)

De Run 4600

Veldhoven

 

Het gebouw van de MMC Incubator staat rechts van de MMC hoofdingang en kenmerkt zich met de woorden 'MMC Innoveert', groot op de gevel. De ingang bevind zich aan de kopse kant aan de rechterkant van het gebouw.

 

Deelnemen

Deelname aan deze expertmeeting is voorbehouden aan wetenschappers en hightechbedrijven die reeds actief zijn in de medische technologie. Wegens het inhoudelijke en wetenschappelijke karakter van deze sessie, behoudt de organisatie zich het recht voor om keuzes te maken bij overschrijving van het maximum aantal deelnemers. 

 

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten. Deelname is kosteloos. Wilt u participeren in de expertmeeting? Meld u dan nu aan via het registratieformulier

 

Meer informatie en registratie via de website van High Tech NL

 

 

Vragen
Wilt u meer weten over deze expertmeeting? Neem dan contact op met de organisatie via ....

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn