Hannover Messe 2019

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2018 trok deze beurs 210.000 bezoekers. Voor de 2019-editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich voor de achtste maal vanuit het Holland High Tech House in hal 2 (Research & Technology) en hal 4. Naar verwachting zal Nederland zich onder de vlag van Holland High Tech ook in een aantal andere hallen presenteren.

 

Dit wil je niet missen, het grootste hightech event in Duitsland!

Als Nederland laten we zien dat we de juiste partner zijn bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

 

Contacten op hoog niveau

Deelname aan de Hannover Messe betekent contacten op kwalitatief hoog niveau, die in serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen resulteren. Met Duitse en andere niet-Nederlandse relaties. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Het accent van het Holland High Tech House in Hal 2 ligt daarbij op zowel Research & Technology als het aantrekken van talent.

 

Partnerland 2019

Zweden is in april 2019 het partnerland van de Hannover Messe. Uiteraard wordt er vanuit dit partnership met een aantal deelnemende bedrijven uit Zweden gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

 

Meer informatie

De inschrijving voor het Holland High Tech House in hal 2 is inmiddels gesloten. Voor meer informatie neem je contact op met Ingrid Kerklaan op (079) 353 12 93 of ...

 

Heb je interesse in deelname in hal 4, neem dan contact op met Ivonne Dentjens of Richard Schuitema op 030 605 33 44 of ...; ...

 

Meer informatie over de industriële vakbeurs vindt u op www.hannovermesse.com

 


Strategische beurs
De Hannover Messe is dit jaar door het team Internationalisering van topsector HTSM aangemerkt als strategische beurs.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn