Economische missie Zuid-Duitsland

Wilt u zakendoen in Zuid-Duitsland of bestaande zaken uitbreiden? Ga dan mee met de economische missie naar Zuid-Duitsland (deelstaat Beieren) onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen.

TIjdens de missie staat de HTSM sector in de focus. Hierbij staan de volgende thema's centraal:
- Smart Industry/Cyber Security/Machinery
- Automotive/Urban Mobility
- MedTech

De missie biedt een goede gelegenheid voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen om de markt in Duitsland te verkennen, bestaande contacten aan te halen en om nieuwe contacten te leggen. De programma’s voorzien in matchmaking, gekoppeld aan thematische seminars. Daarnaast zullen netwerkactiviteiten en bedrijfsbezoeken worden georganiseerd. Ten slotte kunnen de missies worden benut om bijvoorbeeld contracten of MoU’s te ondertekenen in het bijzijn van hoogwaardigheidsbekleders.

De doelgroep voor het onderdeel 'Smart Industry/Cyber Security/Machinery' bestaat uit Nederlandse kennisinstellingen en bedrijven die oplossingen en producten bieden op het gebied van Smart Industry. Er is daarbij speciale aandacht voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de combinatie van Smart Industry en Cyber Security: Machinebuilding meets Cyber Security.

 

Op het programma staan bedrijfsbezoeken in de regio München en de regio Nürnberg. Tijdens het bezoek genereren we aandacht voor Nederlandse innovatieve oplossingen op het gebied van 'Machinebuilding meets Cyber Security' en gaan we de dialoog aan met Duitse counterparts. Tijdens matchmaking hebben de deelnemers de gelegenheid contact te leggen met toonaangevende partners uit de Duitse machinebouw- en IT-sector.

 

Deelname

Kosten: € 950 per bedrijf (max. 2 pers.)

Sluitingsdatum inschrijving: 11 februari 2016

Reiskosten, verblijf en vervoer (van personen, produkten en diensten) voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het programma en inschrijving, ga naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn