Economische missie Westkust VS met minister Kamp en ZKH Prins Constantijn

Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten aanhalen aan de westkust van de Verenigde Staten? Ga dan mee met de economische missie van 5 tot en met 11 januari 2017 naar Las Vegas, San Francisco en Silicon Valley. De missie staat onder leiding van Henk Kamp, minister van Economische Zaken, met ZKH Prins Constantijn van Oranje als StartupDelta Special Envoy.

 

Silicon Valley

Voor Nederlandse bedrijven zijn er veel kansen op zaken doen in de Verenigde Staten op de themagebieden geïntegreerde fotonica, energieopslagtechnologie en 'smart mobility'. In Silicon Valley is de missie toegankelijk voor bedrijven en kennisinstellingen uit de hightechsector en wordt in het programma speciale focus gelegd op de bovengenoemde drie gebieden.

silicon_valley_sign

Holland Startupdelta Paviljoen op Consumer Electronics Show (CES) Las Vegas 
Las Vegas staat begin januari in het teken van de Consumer Electronics Show (CES), de belangrijkste technologiebeurs ter wereld die jaarlijks in het Las Vegas Convention Center wordt gehouden. Technologiegiganten uit de hele wereld zijn op deze beurs vertegenwoordigd. Dit jaar zal er voor het eerst ook een dertigtal Nederlandse start-ups op de beurs staan in een eigen Holland StartupDelta Paviljoen (initiatief van StartupDelta). Op de CES staat deelname open voor start ups en andere bedrijven uit de hightechsector. Schrijf je hier in voor een plaats in het paviljoen.

ces-2017

 

 

 


Meer informatie en aanmelden
Zowel in Las Vegas als San Francisco (Silicon Valley) wordt een bedrijvenprogramma aangeboden met o.a. seminars, netwerkmogelijkheden en bedrijfsbezoeken. Bekijk het voorlopige programma van de missie op de website van RVO. U kunt zich daar ook aanmelden t/m 1 november 2016. De kosten van deelname bedragen € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). 

 

Ga naar de website van RVO voor meer informatie en aanmelden

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn