Commit2Data Kick-off Conference ‘Creating Shared Value with Big Data’

Voor wetenschappers en bedrijven die willen innoveren met Big Data en daarvoor elkaars samenwerking zoeken, organiseert dutch digital delta de Commit2Data Kick-off Conference ‘Creating Shared Value with Big Data’.

 

In een middag maakt u via korte pitches kennis met datatoepassingen op de thema’s Energy, Smart Industry, Health en Data Handling en hoort u op welke calls en samenwerkingen u kunt inschrijven. Er is tijd om te speeddaten met andere wetenschappers, bedrijven of ondernemers en u kunt met TNO in gesprek over de big data hubs; regionale centra waarin onderzoekers, MKB’ers en het grootbedrijf in een labomgeving samenwerken aan reële use-cases. Ook kunt u langs diverse demo’s lopen, die laten zien wat er aan waardecreatie al allemaal mogelijk is.

 

Meer informatie en inschrijven via dutchdigitaldelta.nl

 

Over Commit2data 

Commit2Data is een meerjarig nationaal onderzoeks- en innovatieprogramma met als doel ondernemers en wetenschappers bij elkaar te brengen en op basis van publiek-private samenwerking nieuwe businessmodellen en -kansen met big data te ontdekken. Commit2Data richt zich op specifieke toepassingsgebieden.

Lees verder over Commit2Data op dutchdigitaldelta.nl

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn