China - Netherlands Economic Cooperation Forum

Op vrijdag 21 april a.s. organiseert de Chinese ambassade in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), VNO-NCW, China Investment Promotion Agency (CIPA) en de Association of Chinese Investors in The Netherlands (ACIEN), het ‘China - Netherlands Economic Cooperation Forum’. Het evenement wordt ondersteund door de Kamer van Koophandel (KvK), Zuid-Holland Innovation Quarter, West Holland Investment Agency (WFIA), Rotterdam Partners en Oost NV.

 

Direct aanmelden

 

Dit evenement is een unieke kans om bijgepraat te worden over de marktkansen én om rechtstreeks in contact te komen  met Chinese bedrijven en investeerders.

 

Voor deze dag worden bedrijven gezocht die werkzaam zijn in de sectoren Landbouw, High Tech Systems and Materials (w.o. zonne-energie), Logistiek (w.o. intelligente transportsystemen), Chemie, Life Sciences and Health (w.o. ‘Biological Medicine’), ICT en Internet.

 

De voertaal is NEDERLANDS en ENGELS

Deelname is gratis

 

PROGRAMMA

09:30 Ontvangst

10:00 Welkom

10:30 Presentaties door diverse partijen

12:00 Netwerklunch

13:30 Roadshow: presentaties door Nederlandse en Chinese bedrijven (tot 16:30 uur)

13:30 Netwerken en matchmaking (tot 16:00 uur)

16:00 Conclusies en afsluiting

16:30 Einde

 

Van Chinese zijde wordt een 50-tal bedrijven verwacht. Een aantal van de aanwezige bedrijven gaat daarna naar de Hannover Messe. Een overzicht van de Chinese bedrijven vindt u op de registratiepagina. Van Nederlandse zijde zal een 50-tal bedrijven de mogelijkheid krijgen om zich te presenteren.

 

De Chinese ambassade zal, in samenwerking met RVO.nl, de KvK en ACIEN, een selectie maken van de bedrijven die zich aangemeld hebben. De geselecteerde bedrijven ontvangen daarna een formele uitnodiging.

 

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Wel wordt van u verwacht dat u een ‘One-Minute Pitch’ geeft en eventueel een uitgebreidere presentatie.

 

Locatie:

Ambassade van de Volksrepubliek China

Willem Lodewijklaan 10, 2517 JT Den Haag

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 13 april via onderstaande link. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Aanmelden

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het evenement contact op met Isabel Martin van ACIEN via telefoonnummer 010 21 75 889 of via e-mail op ...

 

Lees meer over kansen in China op de website internationaalondernemen.nl

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn