Johan Cruijff ArenA | Amsterdam

Slimme integratie van IoT, beacons en energieopslag

De focus van deze bijeenkomst ligt op de Slimme integratie van IoT, beacons en energieopslag van wetenschap tot eindgebruiker. 

Programma

13.30 – 14.00 uur    Ontvangst en welkom

14.00 – 14.45  uur   Henk van Raan Johan Cruijff ArenA & Chris Nouveau, Digital Advisor Microsoft. Living Lab Johan Cruijff ArenA & data intelligence kwaliteit grasmat

14.45 – 15.15  uur   Roderik Colen, Delft IMP

15.15 – 15.30  uur   Pauze

15.30 – 16.00 uur    Martijn Fransen, Malvern Panaltyical. The importance of micro- and nanotechnology for the performance of battery cells

16.00 – 16.30 uur    Marcus Fendt, The Mobility House. E-mobilty as a major impact for cities and buildings

16.30 – 17.00 uur   Jan van Dijk, Honeywell. Efficiënte analyse voor de beste prestaties

17.00 – 17.45 uur   Innovation tour

17.45 – 19.00 uur   Netwerkborrel en afsluiting

Meteen aanmelden (scroll naar beneden)

 

Juist voor u

Maakt uw bedrijf producten die gerelateerd zijn aan energie opslag, of bent u betrokken bij dergelijke thema’s in het algemeen, dan is deze bijeenkomst er één die u zeker in de agenda moet zetten. Praat mee en ontdek de mogelijkheden binnen het ecosysteem.

Living Lab

De Johan Cruijff Arena en het omringende gebied fungeren als Living Lab, een hotspot waar innovaties worden getoetst in de praktijk. Vernieuwende concepten, ideeën én bewezen oplossingen op het gebied van stadionbouw, -management en -exploitatie vinden via de Johan Cruijff ArenA Internationaal hun weg naar stadions en sport- en recreatiegebieden wereldwijd. Het energie opslagsysteem en de Amsterdam Energy Arena en het energiebedrijf van het stadion, zijn concrete resultaten van de Johan Cruijff Innovation Arena. Binnen dit innovatieprogramma werken kennisinstellingen, overheden en bedrijven als Honeywell, Microsoft en The Mobility House aan het stadion van de toekomst. Het energieopslagsysteem heeft de internationale Green Apple Award voor Environmental Best Practice gewonnen.

Aanmelden (scroll naar beneden)

 

Heeft u vragen neem dan contact op met Suad Farah; s.farah@fhi.nl
Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech in het kader van de MIT-regeling netwerkactiviteiten.