Online

Online matchmaking meeting Data and Intelligence & Maritime High-tech

Binnen het Kennis- en Innovatieconvenant (KIC) is het mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de calls Data and Intelligence & Maritime High-tech. NWO brengt op 29 januari onderzoekers bij elkaar die hun interesse in deze calls geuit hebben.

Over de call

Data en Intelligence & Maritime Hightech maken deel uit van hoofdlijn 1 (MISSIE) van de KIC. Deze oproepen nodigen uit tot onderzoek dat bijdraagt ​​aan het realiseren van de missies binnen de KIC. Het betreft zowel technologische als maatschappelijke aspecten, met bijdragen van onderzoekers uit verschillende disciplines.

De call Data and Intelligence richt zich op een veilige samenleving met gebruik van data en intelligence en een focus op veiligheid. De call Maritiem Hightech richt zich op een veilige zee door een toekomstbestendig en concurrerend ecosysteem van overheid, kennisinstellingen en (maritieme) industrie. Consortia van kennisinstellingen, publieke en private partners kunnen voorstellen indienen.

Voor deze oproepen is elk een budget van 3 miljoen euro beschikbaar. De deadline voor vooraanmeldingen is 22 april. Deze calls dragen bij aan de doelstellingen van de Kennis- en Innovatieagenda (KIA) ‘Veiligheid’.

Meer informatie vind je op de website van NWO